Behandler:

Nakke: Hold i nakken, ustabil nakke, nedsat bevægelighed i nakken, nakkerelateret skuldersmerter osv. 

Skulder: Er Kompetent og har meget erfaring inden for Skulderrehabilitering og behandling. Kan bedømme og behandle akut opstået og sportsrelateret skulderskader, samt kroniske skulderstader. Har kenskab til de fleste typer skulderoperationer og har fortaget mange genoptræninger post operativt på specialiseret skuldersektion.

Albue: Tennisalbue, golf albue, nedsat bevægelighed af albuen. Har fortaget flere genoptræninger af albue efter operation og traume.

Håndled: Smerter i håndled. Genoptræning og behandling efter håndledsfrakturer.

Brystryg: Torakalt facetledssyndrom, Smerter fra ribben, åndedrætsøvelser.

Lænd: Akutte lændesmerter, genoptræning efter kroniske lændesmerter. Smerter i lænden og nedsat bevægelighed. Diskusprolaps. Udstrålende smerter. Hofte: Hoftesmerter, lyskeskader, iskiassyndrome, Svaghed i hoftens muskler.

Knæ: Genoptræning efter korsbåndsskader, knæsmerter, forstrukket ledbånd, nedsat bevægelighed i knæet, artrose osv.

Ankler: Ankelskader, Achillesene problemer, hælsporer, ankelsmerter, fodsmerter osv.

 

Teknikker jeg ofte bruger i min behandling.

MWM (Mobilisation With Movement) Brian Mulligan: Er en led- mobiliseringsteknik med bevægelse. Er en meget hensynstagende og mild behandlingsform, men når indikeret utroligt effektiv. Den er især velegnet til at genskabe/genlære tabt bevægelighed over led. Smerter forbundet med nedsat bevægelighed i leddet vil oftes også forsvinde når bevægeligheden er kommet tilbage.

Bivirkninger: Muskulatur der har ligget i dvale, kan blive utroligt ømt når det begynder at bevæge sig igen. Ømheden går normalt i sig selv efter 2-3 dage. Mange oplever mange klik-lyde fra det led som er kommet i bevægelse igen. lyden skyldes udløst vacum i det væskeholdige led, men er helt normalt og bevægelsen skal vedligehldes..

Almindelig ledmobilisering : Nyttigt efter skade omkring led, hvor man ønsker at genskabe bevægelighed og cirkulation. Efter behov motionerer man ledkapslen for  at den over tid skal ændre egenskaber. Ønsket er at øge elasticitet i ledkapslen og minimerer arvæv, men det er tidskrævende og kan gøre ondt.

Manipulationsteknik (high velocity low amplitude thrust) Anvendes når leddet har svært for at komme i bevægelse ved normal mobilisering. Anvendes når jeg finder det forsvarligt og når det er i overensstemmelse med retningslinjerne for manipulation. Udført rigtigt er det meget effektivt, og kan være forudsætning for at MWM vil virke ekstra godt.

Spotmassage og triggerpunkts behandling: Gener i arvæv og skader i muskel sene hud væv, kan afhjælpes ved bløddelsbehandling

 Akupunktur: Områder uden brystkasseregionfysio

Kiropraktor behandling

Kiropraktoren behandler patienter i alle aldre, fra spædbørn til ældre.

Ved din første konsultation taler vi om dine aktuelle gener/smerter, optager sygehistorie og undersøger dig, derefter stilles diagnose og vi starter med behandling.

Kiropraktoren behandler muskler og led i symptomgivende område afhængigt af problemstilling.

Vi behandler nakke, lænd, bækken, hofteled, knæled, fod/ankel, skulder, albue, håndled og kæbeled. Gener som svimmelhed og hovedpine kan også stamme fra bevægeapparatet, typisk nakke og kæbeled, derfor kan manuel behandling også hjælpe på disse tilstande.

Teknikker som bruges her i klinikken er, MWM Mobilisation With Movement/ ledmobilisering, manipulationsbehandling af led, dropbehandling, triggerpunktsterapi, Dry Needling/ nålebehandling.

Det er dig som patient, der står i fokus ved konsultation hos os, og behandlingsform og behandlingsplan vil altid afpasses individuelt til dig og dine symptomer/diagnose. Du vil i forbindelse med din behandling også få rådgivning om hvordan du selv kan håndtere din gener og efter behov også instrueres i hjemøvelser.

 

Babybehandling består i blid, skånsom manuel behandling og lettere hjemmeøvelser.

Behandlingens formål er at afhjælpe spændinger i muskler og led, evt. favoritside af nakke/hovedstilling samt at bidrage til at hjælpe barnet videre i sin motoriske udvikling, hvis han/hun har problemer vid at komme videre til næste motoriske milepæl.

Det er ikke ualmindeligt at babyer der græder meget (kolik), har spændinger i nakke/ryg/bækken og derfor svært ved at finde ro, f.eks. når de skal sove, eller svært ved at sutte med god teknik ved amning eller når de får flaske.

Manuel behandling ved kiropraktor samt individuelt tilpassede hjemøvelser, har ofte en god effekt på denne slags problematikker.

Close Menu