Behandler:

Nakke: Hold i nakken, instabil nakke, nedsat bevægelighed i nakken, nakkerelateret skuldersmerter osv. 

Skulder: Er Kompetent og har meget erfaring inden for Skulderrehabilisering og behandling. Kan bedømme og behandle akut opstået og sportsrelateret skulderskader, samt kroniske skulderstader. Har kenskab til de fleste typer skulderoperationer og har fortaget mange genoptræninger post operativt på specialiseret skuldersektion.

Albue: tennisalbue, golf albue, nedsat bevægelighed af albuen. Har fortaget flere genoptræninger af albue efter operation og traume.

Håndled: Smerter i håndled. Genoptræning og behandling efter håndledsfrakturer. 

Brystryg: Thoracalt facetledssyndrom, Smerter fra rigben, åndrdratsøvelser. 

Lænd: akutte lændesmerter, genoptræning efter kroniske lændesmerter. Smerter i lænden og nedsat bevægelighed. Diskusprolabs. Udstrålende smerter. Hofte: Hoftesmerter, lyskeskader, iskasdyndrome, Svaghed i hoftens muskler.

Knæ: Genoptræning efter korsbåndsskader, knæsmerter, forstrukket ledbånd, nedsat bevægelighed i knæet, artrose osv.

Ankler: ankelskader, Achillesene problemer, hælsporer, ankelsmerter, fodsmerter osv.

 

 

Teknikker jeg ofte bruger i min behandling.

MWM (Mobilisation With Movement) Brian Mulligan: Er en led- mobiliseringsteknik med bevægelse. Er en meget hensynstagende og mild behandlingsform, men når indikeret utroligt effektiv. Den er især velegnet til at genskabe/genlære tabt bevægelighed over led. Smerter forbundet med nedsat bevægelighed i leddet vil oftes også forsvinde når bevægeligheden er kommet tilbage. 

 Bivirkninger: Muskulatur der har ligget i dvale, kan blive utroligt ømt når det begynder at bevæge sig igen. Ømheden går normalt i sig selv efter 2-3 dage. Mange oplever mange klik-lyde fra det led som er kommet i bevægelse igen. lyden skyldes udløst vacum i det væskeholdige led, men er helt normalt og bevægelsen skal vedligehldes.. 

Anmindelig ledmobilisering : Nyttigt efter skade omkring led, hvor man ønsker at genskabe bevægelighed og cirkulation. Efter behov motionerer man ledkapslen for  at den over tid skal ændre egenskaber.  Ønsket er at øge elasticitet i ledkapslen og minimerer arvæv, men det er tidskrævende og kan gører ondt.  

Manipolationsteknik (high velocity low amplitude thrust) Anvendes når leddet har svært for at komme i bevægelse ved normal mobilisering. Anvendes når jeg finder det forsvarligt og når det er i overenstemmelse med retningslinierne for manipolation. Udført rigtigt er det meget effektivt, og kan være forudsætning for at MWM vil virker ekstra godt.

Spotmassage og trikkerpunks behandling: Gener i Arvæv og skader i muskel sene hud væv, kan afhjælpes ved bløddelsbehandling

 Akupunktur: områder uden brystkasseregion. 

Close Menu